Salgsartikler

For alle salgsartikler beskrevet under kontakt styret i NgF på styret@3djemai.no for kjøp.


Et antall nye flosshatter er ankommet og er til salgs for våre medlemmer til den nette sum av kr 500.- Hatten er av meget god kvalitet og vi har fått preget den innvendig med foreningens merke. Foreløpig har vi alle størrelser tilgjengelig.


Bordvimpel sammen med stifterhuset må jo være den største selvfølge i ethvert hjem hvor det også bor en Nordnæsgutt – gammel eller ung. Dette er også glimrende dåps og konfirmasjonsgaver i de rette kretser. Ingen kan påstå at de har alt før disse klassikerne står på peisen. De koster henholdsvis 350.- for vimpel og 300.- for stifterhuset.


Jakkepins Løve i gull på 3 Mai dressen kan vi ikke være foruten. For en liten slant på kroner 50.- er denne din.


Nordnæsguttenes Forening laget til NgF sitt 75 års jubileum en Pamflett. Nordnæsguttenes Forening 1940 – 2015. Denne er til salgs for 250.-


Har du vært så uheldig å miste ditt Nordnæsorden fortvil ikke. Søk Nordnæs Bataillon’s råd. Ved innvilget søknad kan nytt Nordnæsorden kjøpes for den nette sum av kroner 2000.-


“den eldste fane vi eier”
I forbindelse med opprustning til Nordnæs Bataillon´s 160 års jubileum i 2018 vil det bli trykket 160 eksklusive eksemplarer av dette bilde ferdig innrammet med passpartout.
Bildet blir produsert hos Fotograf Løtvedt og hele overskuddet går uavkortet til Jubileums komiteens arbeid frem mot 2018. På baksiden vil det bli en personlig takkehilsen for støtte som blir gitt til dette viktige formål.
Bildene er nummerert fra 1/160 til 160/160.
Denne kan bli din for
kr. 5000.- eller oppad etter eget ønske.