NORDNÆSDALENS 100 – ÅRSJUBILEUM

INVITASJON TIL FAMILIEFEIRING SØNDAG 6 MAI 2018

Nordnæs Bataillon feirer sitt 160 – års jubileum – en stor begivenhet i seg selv. Nordnæsdalen ble innkjøpt av eldre Nordnæsgutter og gitt som gave til Nordnæs Bataillon på deres 60 – års jubileum dvs for 100 år siden.

Eiendommen Nordnæsdalen beliggende i Fyllingsdalen utgjør i dag 455 mål i nydelige omgivelser med fotballbane, garderobe og hytteanlegg som det naturlige midtpunkt.

Nordnæs Bataillon har den glede å invitere alle buekorpsinteresserte til en friluftsdag i Nordnæsdalen 6 mai 2018.

Benytt dagen som en landtursdag og ta med små og store og ikke minst gutter som kan tenke seg en fremtid som ekte buekorpsgutt slik at de får oppleve hva Nordnæs Bataillon har å tilby ut over det vi ser på 17 mai i byens gater.

Ta gjerne bussen da det er begrenset kapasitet med parkeringsplasser – vi vil besørge transport opp til Dalen nede fra parkeringsplassen i tidsrommet 08.30 – 11.00 og retur 14.00 – 16.00 (minibuss) for de som trenger dette , men som nevnt buss til første stoppested etter tunnelen vil være praktisk.

Vi har bestilt sol og fint vårvær, men dersom været mot formodning svikter har vi partytelt med benker tilgjengelig.

PROGRAM

  • KL 10.30: Nordnæs Bataillon, Nygaards Bataljon og Dræggens Buekorps har innmarsj akkompagnert av Gamlekarmusikken som spiller de respektive korpsmarsjer
  • KL 10.40: Åpningsseremoni med overrekkelse av gaver
  • KL 11.30: Svampekasting på offiserer, femkamp øvelser i terrenget som passer for gutter i alderen 9 – 14 år – guttene blir delt inn i lag ute i naturen som skal løse diverse oppgaver, «17 mai leker» for de aller minste, ponniridning for de minste og terrengstafett mellom de tre korps med lag bestående av gutter fra yngste, mellomste og eldste klasse – stafetten veksler inne på fotballbanen slik at det er god plass til å følge med på utviklingen i løpet.
  • Grillmat serveres gratis til de aktive i korpsene. Øvrige: Voksne kr 100,- barn kr. 50,-. Pølser selges for kr 15,-.
  • KL 15.15: Avslutningsseremoni
  • KL 15.30: Utmarsj og busstransport til sentrum for Nordnæs Bataillon

VEL MØTT I NORDNÆSDALEN!

Jubileumskomiteen